Det er Stephanie og hendes lillesøster, Isabella, der har fået en slankere mor. Her ses de to piger med deres bonusmor Pia. Foto: Sophia Juliane Lydolph/Ritzau Scanpix

"Årgang 0"-stjerne i vildt vægttab

3. nov 2019
11 kilo på blot få måneder har "Årgang-0"-moderen tabt.

Christina Siguenza, der er mor til Stephanie van der Watt, fra Årgang 0, har tabt hele 11 kilo på bare to måneder. Det fortæller hun til Ekstra Bladet:

- Det praktiske handlede om at reducere mine portioner, når jeg spiser. Her vælger man jo de usunde ting, man godt kan lide. Jeg er ikke kostekspert, men man ved jo godt, hvad der er godt for en, og hvad der ikke er.

LÆS OGSÅ: Nu åbner Joy Mogensen op om tabet af datter

Livsstilsændringen skete i august, hvor hun ikke længere var glad for sin krop.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

”Jeg havde taget meget på. Ikke på en voldsom måde, men i små bidder. En lille smule, hele tiden. Årsagerne var mange. Travle hverdage, job, børn og i det hele taget livet som semi-alene forældre. Som så mange andre, har jeg nok for vane at vælge mig selv til sidst”, skriver hun på Instagram.

Hun fortæller også, at det hverken var alkohol eller en sød tand, der var problemet:

” Når arbejdet er udført, og der er sørget for børnene og huset står perfekt, så ser man, om der er mere energi tilbage. Ofte er der ikke. Så i stedet falder man om på sofaen med kæresten eller finder en måde, at forkæle sig selv på. Nu er jeg ikke engang en sodavands drikker, slik spiser eller forbruger af alkohol. Men jeg har da laster, som alle andre. En stor bøf, en culotte steg eller fra tid til anden en Ritter sport med mørk chokolade og nødder, skriver Christina Siguenza, der er sygeplejerske og mor til fem.

LÆS OGSÅ: SF’er i modvind - Giver sin støtte til Kristendemokraterne

Herunder kan du se ”Årgang 0”-moderen vise den nye krop frem.

View this post on Instagram

Mig, min krop og mine vaner. Kære alle. Jeg står, lige nu, midt i en kamp. En kamp der handler om vilje og vaner. Tilbage i august måned, fandt jeg mig selv i en situation, hvor jeg ikke længere var glad for min krop. Jeg havde taget meget på. Ikke på en voldsom måde, men i små bidder. En lille smule, hele tiden. Årsagerne var mange. Travle hverdage, job, børn og i det hele taget livet som semi-alene forældre. Som så mange andre, har jeg nok for vane at vælge mig selv til sidst. Når arbejdet er udført, og der er sørget for børnene og huset står perfekt, så ser man om der er mere energi tilbage. Ofte er der ikke. Så i stedet falder man om på sofaen med kæresten eller finder en måde, at forkæle sig selv på. Nu er jeg ikke engang en sodavands drikker, slik spiser eller forbruger af alkohol. Men jeg har da laster, som alle andre. En stor bøf, en culotte steg eller fra tid til anden en Ritter sport med mørk chokolade og nødder. Og mangel på motion, kombineret med mine vaner, gjorde jeg havde mistet kontrollen. Jeg befandt mig et sted fysisk, hvor jeg ikke længere var glad for at være. Jeg tror på vi alle har en form for center. Et sted hvor vi mener vi hører til. Tager man et par kilo på, så ved man det godt. Sover man for lidt i en periode, så ved man det godt. Spiser man for mange chips, så ved man det godt. Men når overskuddet er lavt, så lader man denne gang smutte, samt den næste og den næste, og så og så er man på vej ned af en skæv vej. Uden rigtig at opdage det. I starten er der ikke så langt tilbage til ”mig”. Så forandrer man sit spejlbillede så det passer. ”jeg er jo også blevet ældre osv.”. Og langsomt forsvinder man fra sit center. Der hvor man har det bedst. I August tog jeg beslutningen. Nu ville jeg ikke mere. Ofte oplever jeg gennem mit arbejde som sygeplejerske, at der skal en alvorlig ting til, at mennesker ændrer vaner. En form for forskrækkelse. Jeg er rask og frisk på alle måder. Men da mine øjne landede på displayet i vægten, vågnede jeg. Så startede kampen. En kamp jeg nu vælger at dele med dig....... Forsættes i kommentarfeltet. #vægttab #morkroppen #motivationen #nokernok #dummevaner #nylivsstil

A post shared by Christina Siguenza (@christinasiguenza) on