Nicklas Bendtner er bestemt ikke bedste venner med Frederik Fetterlein og Medina. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Bendtner ude med riven: Sviner danske stjerner til

5. nov 2019
Nicklas Bendtner skyder med skarpt i sin nye selvbiografi, der kan købes tirsdag. Angriberen har blandt andet ikke meget tilovers for Frederik Fetterlein og Medina.

Nicklas Bendtners selvbiografi 'Begge sider' har de seneste dage fyldt meget i medierne grundet fodboldspillerens kontroversielle udtalelser i bogen. 

LÆS OGSÅ: Underbukse-stunt gav Bendtner to millioner kroner

I bogen er han også hård over for den tidligere professionelle tennisspiller Frederik Fetterlein og sangerinden Medina. 

LÆS OGSÅ: Nu scorer Bendtner endelig

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Nicklas Bendtner fortæller om en episode, hvor han spillede i Nottingham Forrest i 2016. 

Her så Bendtner Fetterlein på den italienske restaurant Novikov i London, og det behagede bestemt ikke angriberen.

’Til min skræk ser jeg, at Frederik Fetterlein sidder et par borde væk. Fetterlein var en virkelig god tennisspiller, der festede sit talent væk. Nu lader han, som om han lever jetsetlivet, men i virkeligheden vil han gøre alt for at blive set og opholde sig i spotlyset’, lyder det fra Bendtner i bogen ifølge Ekstra Bladet og fortsætter:

LÆS OGSÅ: VM 2020: Disse 20 spillere skal få os til VM

’Det kan godt være lidt sørgeligt at være vidne til. Folk har glemt, hvad han kom frem på. Han er kendt for at være kendt – og for at hænge ud med alle mulige andre realitytyper. Det er præcis sådan, som jeg ikke har lyst til at ende. I realitysumpen. De mennesker inspirerer mig ikke. De kan intet ekstraordinært’. 

Ville have billede med Bendtner
Fetterlein ser dog Bendtner og kommer over til angriberens bord, hvor han gerne vil have et billede sammen med angriberen.

Efter lang overtalelse går Bendtner med til at få taget billedet på en betingelse - at billedet ikke kommer på Instagram. Fetterlein forsikrede, at billedet blot var til sønnen, der var stor Bendtner-fan.

LÆS OGSÅ: Jørgen Leth chokerer: Han skal bare dø

To timer senere lå det dog på det sociale medie. 

Til Ekstra Bladet siger Fetterlein, at han ikke husker episoden.

- Havde jeg fået besked på det, så havde jeg da ikke gjort det. I øvrigt er min søn ikke fan af Bendtner. Men måske har Nicklas selv lidt svært ved at huske alt fra den verden, han lever i, siger Fetterlein til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Bendtners lejlighed brugt som horehus

I bogen kritiserer Bendtner også Medina. Ifølge Bendtner var han og sin daværende kæreste Julie Zangenberg i parkrise, og her lavede Zangenbergs gode veninde Medina ifølge angriberen en scene i lobbyen på Hotel d’Angleterre. Her skulle Medina angiveligt have sagt: 'Jeg skal op til Nicklas, det utro svin'. 

'Det er typisk for folk, der er blevet venner, fordi de er kendisser. Alt handler om opmærksomhed', lyder det i bogen. 

Det er forfattter Rune Skyum-Nielsen, der står bag bogen.