UDSOLGT: Eftertragtet festival sælger ud på rekordtid

1. dec 2019
Igen i år har interessen for billetter til Musik i Lejet været helt enorm.

Onlinesalget af billetter til musikfestivalen Musik i Lejet i nordsjællandske Tisvildeleje startede søndag formiddag klokken 10.

Men man skulle være mere end almindelig rap på fingrene, hvis det skulle lykkes at få fat i billetter.

Det skriver TV 2 Lorry.

Allerede klokken 10.02 blev man hjemmesiden Ticketmaster nemlig mødt af beskeden: "Ingen ledige billetter", og klokken 10.38 kunne Musik i Lejet melde officielt udsolgt til festivalen i 2020.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

LÆS OGSÅ: FCK-talent: Brøndby er ikke størst

Det er ét minut hurtigere end sidste år, hvor der blev meldt officielt udsolgt efter 39 minutter.

- Klokken 10.00 var der flere end 14.000 personer, som klikkede ind på hjemmesiden. Det betyder, at de første er kommet igennem med det samme og derfor blev alle billetter sat på 'hold', hvorefter resten har måtte vente, siger Katrine Gissel, kommunikationsmedarbejder for Musik i Lejet, til TV 2 Lorry.

LÆS OGSÅ: Silas Holst afslører: Det var lige før vi trak os

Festivalen har været udskældt af det lokale medie NetavisenGribskov.dk for at være sat i verden for at tjene penge til andre end byens foreningsliv. En kritik bagmændnene på festivalen, Tvillingerne Andreas og Kristian Grauengaard, afviser. 

Ifølge det lokale netmedie tjente de to i 2017 næsten tre millioner kroner i deres nyoprettede festival-selskab, som de kalder Good Boys Agency. Foreningen bag Musik I Lejet havde blot 300.000 kroner i overskud i samme periode, hvilket betød, at fleste foreninger, der bad om støtte fra foreningen bag festivalen fik et nej.