56-årige Thomas Blachman og hans forlovede, Julia Werup har siden 8. september kunnet svælge i glæden (og det hårde arbejde) ved at være forældre. Der kom sønnen Zac nemlig til verden.

LÆS OGSÅ: Anmelderne vilde med Scorsese: "Den slår gnister"

Men selv om livet som nybagt mor nok skal bringe lykke, så er det ikke alt, der har været en dans på roser for Thomas Blachman’s 32-årige kæreste, sangerinden og digteren Julie Werup.

Før hun mødte sin kæreste Thomas Blachman var hun nemlig i en lang periode af sit liv deprimeret og tog medicin mod lidelsen. hele tolv år var hun medicineret med anti-depressiver. Det fortæller hun i et interview til sitet To The Moon, Honey

LÆS OGSÅ: Tv-vært afslører: Snuppet af politiet efter indbrud

– Kontrasten mellem den, jeg var, da Thomas og jeg lærte hinanden at kende, og den jeg er i dag, er stor. Jeg var ulykkelig og drak for meget, fordi jeg netop havde mistet begge mine forældre. Denne kontrast var nok grunden til, at jeg gik i panik, da jeg opdagede, at jeg var gravid. Jeg tænkte, at nu var livet slut. Nu skulle jeg så være nogens mor – kunne jeg overhovedet det? Jeg tvivlede pludselig meget på mig selv som kvinde. Fra den ene dag til den anden, var mit liv ændret, siger hun i det åbenhjertige interview.

- Jeg møder Thomas på en jazzklub i Kødbyen for et år siden. En fælles ven skal spille, og han introducerer os.” Det blev starten på forholdet. Et forhold, der både er arbejdsmæssigt og følelsesmæssigt.  De to forlovede udgav tidligere på året en ’spoken word’-plade med titlen ”Blixtra”. Den er baseret på Julias digte og Thomas’ musik.

LÆS OGSÅ: Kendt TV-vært droppet af Kanal 5

- Julia Werup er svensker og opvokset i Sydsverige. Hun har også boet i New York. Nu er hun endt på en husbåd i København sammen med Thomas Blachman, der er jazzmusiker, dommer i X-faktor, producer og forfatter.