Først Lars Larsen og Jørgen Leth. Og nu også Brian Laudrup. Alle er misbrugt i falske annoncer. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix (arkiv)

Brian Laudrup rystet: Misbrugt i falske artikler

31. jul 2019
Det er fup og fiduser, når Brian Laudrup i falske artikler anbefaler at investere i bitcoin.

Nu er den navnkundige fodboldspiller og tv-kommentator Brian Laudrups navn blevet skrevet på en efterhånden alen lang liste af kendte danskere, som bliver misbrugt i annoncer.

LÆS OGSÅ: Tv-vært degraderet under barsel: "Den havde jeg ikke set komme"

Brian Laudrup skriver i en sms til B.T., at han er rystet over, at han med billede og navn optræder i en artikel, som ligner en artikel fra Berlingske, men som i virkeligheden er en falsk annonce.

- Jeg er for få dage siden blevet bekendt med den falske artikel og er selvfølgelig rystet over det. Udover at krænke min person kan det også gå ud over mennesker, der tror på disse falske reklamer, skriver Brian Laudrup.

Reklamen skal lokke folk til at investere i kryptovalutaen bitcoins. Men det er ren fup. Folk ser aldrig skyggen af deres penge igen.

I samme falske artikel optræder Brian Laudrup sammen med tv-værten Jes Dorph-Petersen. Også Lars Larsen, Karsten Ree, Dovne Robert, Jørgen Leth og Mads Steffensen har oplevet at blive misbrugt i falske artikler om investeringer i bitcoins, noterer B.T.