Følelserne sad han uden på tøjet, da Sara Lygum fandt en ny bolig til Tove og hendes mand Svend, som sidder i kørestol. Foto: Mastiff/TV2

Tv-vært brød sammen på tv: "Det var voldsomt"

9. jan, 20:47
TV2-værten Sara Lygum havde svært ved at holde tårerne tilbage i sæsonpremieren på TV 2-programmet "Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed".

Tårerne pressede sig på, da Sara Lygum i sæsonpremieren på TV2-programmet "Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed" onsdag jagtede en bolig til ægteparret Tove og Svend.

LÆS OGSÅ: Firma går konkurs: Ejer melder ansat til politiet

Svend er lam i størstedelen af kroppen efter et banalt uheld på cykel, hvor en indkøbspose røg ind i hans hjul og han faldt ud over styret. Han har siden været lænket til en kørestol.

- Den her historie er voldsomt rørende, og jeg kunne ikke lade være med at blive påvirket af den. Det var voldsomt for mig og mindede mig om at gribe livet. Det gør virkelig indtryk, siger Sara Lygum til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Fra venstre er det Tove, Svend, Sara Lygum og Christian Borregaard. Foto: Mastiff/TV2

Det lykkedes Sara Lygum og medværten Christian Borregaard, at finde den rette bolig til Tove og Svend, så de kunne skifte Frederikshavn ud med Sjælland og komme tættere på børn og børnebørn.

Svends historie har fået Sara Lygum til at tænke nye tanker:

- Alting kan ændre sig på et splitsekund, og livet er nu, så man skal virkelig nyde det, mens man kan, siger Sara Lygum.

Sara Lygum sagde for et par måneder siden sit job i Danbolig op for at kunne fokusere mere på sin familie.

LÆS OGSÅ: Mega-stjerne konkurs: Folk må kigge langt efter deres penge

Det lykkedes at finde den rette bolig til Svend og Tove. Foto: Mastiff/TV2