Nikolaj Ehlers er nok meget glad for sin store årsløn. Foto: Emilee Chinn/AFP/Ritzau Scanpix

Dansk stjernes vilde løn - tjener mere end Superliga-trup

10. okt 2019
Ishockey-spilleren Nikolaj Ehlers nyder godt af de mange millioner, som han får i årsløn i canadiske Winnipeg Jets.

23-årige Nikolaj Ehlers skovler penge ind på at lave lækkerier med ishockeypucken i amerikanske NHL. 

LÆS OGSÅ: Mary om at sende børnene til Schweiz: Det er en gave

Ekstra Bladet skriver, at Ehlers underskrev en syv-årig kontrakt med Winnepeg Jets i 2018, der sikrede ham vanvittige 265 millioner kroner i alt - dermed en årsløn på 38 millioner kroner. 

LÆS OGSÅ: Legende! Mark O. hænger ud med Tyson - se billedet her

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Jeg valgte ikke ishockey for pengenes skyld. Jeg valgte ishockey, fordi jeg har talent for det og fordi, jeg ganske enkelt elsker sporten, siger Nikolaj Ehlers til Ekstra Bladet og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 78-årig fik røvet 138.000 kroner

- Når det er sagt, så er jeg selvfølgelig super glad og stolt over at være økonomisk sikret resten af livet. Det er en drøm, der er gået i opfyldelse for mig. At kunne leve godt af at spille ishockey skal nydes, men det er også et hårdt arbejde, fordi der hele tiden er nye folk, der står klar til at tage ens job, siger den danske stjerne.

LÆS OGSÅ: Grevinde Alexandra tager til Kina

Vil være verdens bedste
Ehlers har et klart mål.

- Når kontrakten udløber, er jeg 29 år - det er altså der, de fleste ishockeyspillere topper. Jeg går efter at blive en af verdens bedste ishockeyspillere, siger han.

LÆS OGSÅ: Dansk stjerne har sat luksusvilla til salg

Mediet skriver ligeledes, at hele truppen i Superliga-klubben AaB tjener 30 millioner kroner årligt, mens fodboldstjernen Christian Eriksen tjener 33 millioner i Tottenham. Dermed tjener den aalborgensiske ishockeyspiller mere end både fodboldstjernen og Superliga-holdet. 

LÆS OGSÅ: Fodboldspiller dør efter fald fra sjette sal

Nikolaj Ehlers kom til klubben i 2015. Det er indtil videre blevet til 302 kampe med 91 mål til følge. På landsholdet er Ehlers noteret for 28 danske landskampe.