Ditte Okman er ikke kendt for at skåne nogen. Hun blev kendt, da hun som pressemedarbedjer i Venstre talte grimt om en ansat i Folketingets kantine og senest har hun haft værstrollen i programmet ’Det vi taler om’, hvor hun og programmets gæster disuterede ugens sladder.

LÆS OGSÅ: Bizart - Mand havde sex med blade

Men Okman har også en klumme i B.T. Her lufter hun sine egne holdninger. Senest har Okman været i biografen til premieren på filmen ’De forbandede år’.

Den imponerede tydeligvis ikke Ditte Okman, der i sin klumme sabler den ned.

”Jeg mindes ikke at have set dårligere dansk film, nogensinde!? Skuespillet var som at se en 6. klasse levere et hjemmelavet stykke […] Jeg tror seriøst, at jeg i biografsalen glædede mig mere til Danmarks befrielse, end nogen danskere gjorde under krigen, så vi kunne slippe ud af det dilettantiske mareridt af en film,” skriver hun.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Bodil Jørgensen nøgen

Andre anmeldelser har været lunkne og Filmen, der er instrueret af Anders Refn og har Bodil Jørgensen og Jesper Christensen i bærende roller.

Bo Tao Michaelis giver den fire stjerner ud af seks i filmmagasinet Ekko.

” Alle spiller røven ud af bukserne,” skriver han. Alligevel når filmen ikke i top af karakterskalaen.

LÆS OGSÅ: Anni Fønsby: Jeg kan ikke huske, at jeg har været så lykkelig

DR’s Per Juul Carlsen giver den tre ud af seks og virker ikke synderlig begejstret over 2. verdenskrigsdramaet.

”Som selvstændig film virker den ufærdig. Og flere sider af 'De forbandede år' har noget lidt gammeldags over sig,” skriver han.