På dette billede fra 2009 ses Dot Wessmann og Morten Messerschmidt foran forlystelsen "Tornadoen". Foto: Anders Debel Hansen/Ritzau Scanpix (arkiv)

Dots forlystelse anmeldt: Ansatte truede med at smadre os

28. jul 2019
Uden sikkerhedsudstyr bar en ansat et barn ned fra en ti meter høj forlystelse på Bakken i Klampenborg.

Der var øretæver og trusler i luften, da håndværkeren Mathias Steck og en række andre gæster på Bakken i Klampenborg filmede ansatte, der kravlede rundt uden sikkerhedsudstyr på en af Bakkens forlystelser.

LÆS OGSÅ: Værtshus-gæster får bøde: Festede efter lukketid

Mathias Steck fortæller til B.T., at han har valgt at anmelde episoden til Arbejdstilsynet, men at han specielt er rystet over, at en af de ansatte tog et barn på siden i den ene arm og gik ned med én hånd på stigen.

- Jeg har ikke børn, men det ville jeg blive sur over. Én ting er at gamble med sit eget liv, noget andet er også at gamble med gæsternes - og børns, siger han til B.T.

Episoden opstod, da forlystelsen "Tornadoen" gik i stå, og fire personer sad fanget.

Ifølge Mathias Steck kravlede flere ansatte med stiger op på den ti meter høje forlystelse - uden seler eller andet sikkerhedsudstyr.

Mathias Steck og andre gæster filmede episoden, men de ansatte truede "med, at hvis ikke vi stopper, vil de smadre os", fortæller Mathias Steck.

Forlystelsen ejes delvis af bakkesangerinden Dot Wessmann, som er kæreste med Dansk Folkepartis Morten Messershmidt.

B.T. har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Dot Wessman.

LÆS OGSÅ: Slank Anne Hjernøe: Kvinder spejler sig i mig