Sofie Linde (nummer to fra højre) ses her sammen med Remee, Mette Lindberg og Thomas Blachman i forbindelse med X Factor 2017. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix (arkiv)

Populær TV2-vært raser: "Køb ikke det lort!"

14. aug 2019
Sofie Linde er igen blevet misbrugt i falsk reklame. "Anmeld det", opfordrer hun.

Endnu en gang må den populære tv-vært Sofie Linde trække ord fra den værste skuffe frem efter igen at være blevet misbrugt i falske reklamer.

LÆS OGSÅ: Kvinde opdagede fremmed mand i lejlighed: Nu beder politiet om hjælp

Sidst sparede hun på gloserne og sagde "Det er noget svineri", da hun blev brugt til at promovere slankepiller på Facebook.

Denne har hun skærpet tonen og skriver ifølge B.T.Instagram "køb ikke det lort".

I opslaget fortæller Sofie Linde, at hun igen bliver misbrugt i en reklame for slankepiller.

"Jeg har intet med hverken produktet, artiklerne og/eller firmaet at gøre. Køb ikke det lort – og anmeld det meget gerne, hvis I støder på disse opslag".

Sidste gang gik Sofie Linde i kødet på Facebook og klandrede den amerikanske gigant for ikke at gøre mere for at udelukke falske reklamer.

LÆS OGSÅ: Rigmand ude med riven: - Tissekone-show

"De kan fjerne et sommerbillede af et barn i bar overkrop på 12 minutter, men de kan ikke fjerne en falsk reklame. Lur mig, om det ikke er fordi, de tjener penge på det. Det er noget svineri".

Kendte personer som Thomas Gravesen, Michael Laudrup, Anders Matthesen, Rasmus Seebach, Lars Larsen, Peter Ingemann, Puk Elgård, Kåre Quist, Jes Dorph-Petersen og Preben Elkjær er ligeledes blev misbrugt i falske reklamer.

Sidstnævnte sagde for nylig til mediet Tjek Det , at "det er forfærdeligt, hvis folk hopper i". Fodboldikonet tilføjede, at han håber, at politiet kan gøre noget for at stoppe den udbredte svindel.

Typisk for de falske reklamer er at få folk hen på hjemmesider for at lokke personlige data som kontooplysninger ud af dem.

LÆS OGSÅ: Løkke med opsigtsvækkende fejring: Lavede særlig lagkage til hunden