Jesper Koch håber, at dronning Margrethe vil komme på genvisit på Hotel Alsik, når hun er på Gråsten Slot. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix (arkiv)

Dronning Margrethe deltager i reality-program

12. nov 2019
Dronning Margrethe er meget begavet i forhold til mad, siger top-kokken Jesper Koch.

I tredje afsnit i "Koch’en på toppen" på TV3 får tv-kokken Jesper Koch fornemt besøg på det nyåbnede Hotel Alsik i Sønderborg.

LÆS OGSÅ: Chok i 'Vild med dans': Dukker ikke op til finale

Her er Jesper Koch leder af hotellets tre restauranter, og skal lave mad til dronning Margrethe.

Det er ikke første gang han laver mad til majestæten, så det får ham ikke til at ryste i bukserne, i stedet siger han til Realityportalen at "der er vi meget priviligerede".

- Med hendes Majestæt Dronningen er det bare at læne sig tilbage og lave det mad, der smager godt. For hendes Majestæt Dronningen er meget begavet i forhold til mad. Hun ved, hvordan den gode vare smager og sætter pris på det, og så synes hun historien om det alsiske køkken og de regionale råvarer er fantastisk. Derfor er hun en meget nem gæst, der hviler i sig selv og nyder det, forklarer top-kokken, som blandt andet er kendt fra "Masterchef".

LÆS OGSÅ: Måtte til psykolog efter Robinson-exit

Besøget foregik i sommers under optagelserne til programmet. På menuen stod dansk pighvar, ærter og asparges, og det blev serveret på det luksuriøse hotels øverste etage kaldet The Loft.

- Men det gik så fint, og hun er et fantastisk menneske. Jeg håber, hun besøger os, når hun er på Gråsten Slot. Det var da i hvert fald planen, siger en optimistisk Jesper Koch.

LÆS OGSÅ: Populær tv-vært afslører: Mit sværeste interview nogensinde