Mohamed Daramy (i midten) fyrer op under arvefjende opgøret med at så tvivl om den herskende selvopfattelse på vestegnen. Foto: Scanpix

FCK-talent: Brøndby er ikke størst

1. dec 2019
Mohamed Daramy fyrer op under arvefjendeopgøret med at så tvivl om den herskende selvopfattelse på vestegnen.

Det københavnske derby mellem FC København og Brøndby IF spilles i dag, og arvefjenderne diskuterer også denne gang om, hvilken af de to klubber er størst.

Daramy er ikke i tvivl. FC københavn er større end Brøndby IF.

Da Brøndbys svenske profil Simon Hedlund forleden slog fast, at Brøndby IF er Danmarks største klub vakte det jubel blandt Brøndby-fans og sure miner i FCK-lejren.

Og Hedlunds udmelding falder ikke i god jord hos FC Københavns talent Mohamed Daramy. Han mener, at FC København er størst og at Brøndby-egoerne er vokset ud af proportioner.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

LÆS OGSÅ:  Dolberg bomber videre - se danskerens iskolde afslutning her

- De ved jo godt selv, at de ikke er den største klub i Danmark. Selvfølgelig skal de sige det, men inderst inde ved de det jo godt. De har ikke vundet mesterskabet i, jeg ved ikke hvor mange år… siden jeg blev født, nærmest, fortæller Mohamed Daramy til BT.

LÆS OGSÅ: Berømt dansker får vild gravsten 

Brøndby IF har vundet to mesterskaber, siden Daramy blev født i 2002. De vandt således mesterskabet i 2002 og 2005.

Selv om FC København har stået stærk de senere år, så er det de hvid-blusede københavnere, der skal jagte revanche i søndagens derby

LÆS OGSÅ: Janni Ree: Jeg blev truet af Amalies mor

Da FCK og Brøndby i oktober vandt Brøndby IF sikkert 3-1-sejr.