- Det er fuldstændig hul i hovedet, at jeg er så naiv. Jeg faldt i med begge fødder, siger Sussi, der sammen med sin mand Leo lever af at optræde. Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Fup­medarbejder snyder Sussi og Leo for 100.000 kr.

1. nov 2019
Sangerinden Sussi troede, at hun skulle have penge tilbage i skat. I stedet blev hun snydt for 100.000 kroner.

Torsdag eftermiddag gjorde et telefonopkald pludselig den kendte popduo Sussi og Leo 100.000 kroner fattigere.

Det skriver B.T.

LÆS OGSÅ: Kæmpe madhus går konkurs

Her kunne en person, der udgav sig for at være ansat hos Skat, nemlig glæde Sussi med, at hun skulle have penge tilbage i skat. Den falske skattemedarbejer var i besiddelse af Sussis personnummer og skulle blot bruge oplysninger fra hendes nøglekort for at sikre, at hun kunne få de 4.000 kroner, hun havde til gode. Det var i hvert fald, hvad han sagde i telefonen, og det troede den nordjyske sangerinde på.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

- Det er fuldstændig hul i hovedet, at jeg er så naiv. Jeg faldt i med begge fødder, siger Sussi til B.T.

Svindleren kunne derefter logge ind på parrets netbank og tømme kontoen for de 100.000 kroner, de havde stående.

- Jeg må indrømme, at jeg er meget irriteret på mig selv lige nu. Det er simpelthen så dumt af mig. Men de tricks, de hackere bruger, er altså lidt skræmmende, og han lød så troværdig i telefonen, siger Sussi til B.T.

LÆS OGSÅ: Umut lægger sag an

Hun blev selv mistænksom, da hun talte med manden Leo om opkaldet. De tjekkede derfor deres netbank og kunne se, at pengene var væk. Parret ringede straks til banken, der har forsøgt at stoppe overførslen, men mere ved de endnu ikke, fortæller Sussi til B.T. Parret har også anmeldt episoden til politiet.