Luna Elmkjær og Anders Pilemand har sagt ja til hinanden i "Gift ved første blik". Foto: Nicolas Cosedis/DR

Sådan har "Gift ved første blik"-deltager tabt 29 kilo

31. aug 2019
En kombination af operation og sundere livsstil har fået Luna Elmkjær til at tabe sig.

Den 52-årige Luna Elmkjær fra sjette sæson af DR-propgrammet "Gift ved første blik" har det meste af sit liv været en stor pige – til tider direkte overvægtig - fortæller hun til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: 46-årig mistænkt for drab: Ung kvinde forsvundet i 14 dage

– Jeg føler, at jeg altid har været stor. På skolebilleder kan jeg se, at jeg ikke er overvægtig. Jeg er bare firkantet i forhold til de andre piger. Men jeg er aldrig blevet drillet med det, og jeg har aldrig haft det dårligt med, at jeg havde den størrelse, jeg nu engang havde, siger Luna Elmkjær.

Efter gennem årene at have prøvet en række slankekure måtte Luna i 2018 erkende, at kroppen var presset af en vægt på 112 kilo.

Og med fedt omkring leveren og forhøjet blodtryk fik hun opereret mavesækken mindre (gastrisk bypass-operation, red.).

Det fik vægten til at gå ned, og da optagelserne til "Gift ved første blik" var det en 29 kilo lettere Luna der sagde "ja" til Anders Pilemand. 

– I året op til brylluppet tabte jeg 13 kilo. Jeg spiste en pille for at føle mæthed. Men det er klart, at i forbindelse med optagelserne til "Gift ved første blik" har jeg ikke haft tid til at træne så meget, så jeg må indrømme, at jeg har taget lidt på i den her proces. Men det skal der gøres noget ved nu, siger hun til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Andreas Bo er ved muffen: Jeg har købt lejlighed til begge børn