Grevinde Alexandra tager til Kina som generalkonsulatets gæst. Foto: scanpix

Grevinde Alexandra tager til Kina

9. okt 2019
Grevinde Alexandra tager til udlandet for at promovere sin bog og underholde gæster af det danske generalkonsulat i Shanghai

Torsdag drager grevinde Alexandra på et nyt eventyr, når hun tager til Kina for at holde foredrag i forbindelse med sin bog 'Mit lykkelige land'.

Grevinde Alexandra vender Danmark ryggen. Torsdag tager hun nemlig til Kina. Grevinden er inviteret det danske generalkonsulat i Shanghai og årsagen er, at grevinde Alexandra skal holde foredrag for danske handelskammer i den kinesiske by. Det skriver eb.dk.

LÆS OGSÅ: Dansk stjerne har sat luksusvilla til salg

Foredraget og arbejdet med at promovere bogen er en del af Alexandras nye liv. Aktiviteterne skal skaffe hende indtægter fremadrettet, for når prins Felix næste år bliver 18 år er det slut med apanage og fra da af, må grevinden selv skaffe penge til livets ophold.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Den 55-årige grevinde Alexandra har tidligere været på foredragsturné i forbindelse med udgivelsen af bogen. PÅ den turné besøgte hun en række danske byer.

LÆS OGSÅ: Kendt tv-vært om stress: Fik opkast i munden efter udsendelse

'Mit lykkelige land', udkom i 2018 og på Bogforum sidste år kom grevinden i et interview ind på, hvorfor hun har valgt ikke at modtage apanage længere.

Grevinde Alexandra oplyser, at hun vil holde en række nye foredrag.