To af deltagerne i programmet, Janni Ree, der er gift med milliardæren Karsten Ree o g reality-kendissen Amalie Szigethy er i totterne på hinanden.

Og da Jannie Ree får en besked fra Amalies mor, får hun nok.

– Hendes mor tillader sig at sende mig et brev, som jeg simpelthen stejler over. Der er grænser for, hvad jeg vil være med til, og hvad jeg vil lægge hus til. Et barn og en mor skal simpelthen ikke være på den måde, jeg kan jo ikke blive ved med at tage imod tæsk fra dem og bare vende den anden kind til, siger Janni, der valgte ikke at svare på sms’en.

LÆS OGSÅ: Historisk sejr i 'Vild med dans'

Samtidig påstår hun, at beskeden indeholdt en trussel.

Men det er løgn, siger afsenderen Lotte Kejser, Amalies mor.

– Jeg sendte en stille og rolig sms, hvori der står, at jeg anbefaler hende at behandle min datter pænt og respektfuldt. Janni har opfattet det som en trussel, men der var bestemt ingen trussel i beskeden. Jeg ville skrive den sms til enhver, hvis de havde gjort et af mine tre børn kede af det, siger Lotte Kejser til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Popstjerner får fængselsdomme for voldtægt

Lotte Kejser sendte sms’en, fordi Amalie følte sig overfuset af Janni Ree under optagelserne til en ny omgang ’Fangerne på fortet’.

– Janni råbte og var meget krænkende over for Amalie, og det gjorde hende ulykkelig, siger Lotte.

I dag laver Janni og Amalie stadig tv sammen. Janni vil ikke udtale sig om, hvorvidt Amalie igen er velkommen hjemme hos Karsten og hende eller ej.

LÆS OGSÅ: Lars Løkke sælger stor villa: Så meget koster den

– Vi har fået et tåleligt forhold, og jeg har valgt at slutte fred, for vi skal jo kunne være sammen som kolleger på en arbejdsplads, og vi har lige lavet næste sæson af ‘Forsidefruer’, siger Janni.