Jes Dorph-Petersen respekterer ikke uopdragne folk. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix (arkiv)

Jes Dorph lagt for had: "Hvordan kan man ansætte sådan et fjols?"

5. sep 2019
Jes Dorph-Petersen trak i en FC København-trøje på live-tv og fik seere på nakken. Det var for sjov, siger den populære tv-vært.

"Jeg er ikke tyndhudet eller krænkelsesparat. Men jeg respekterer ikke, når folk bliver så uopdragne, og skriver så groft, som nogle enkelte har gjort i dette tilfælde".

LÆS OGSÅ: Minister efter kritik: Klar med nyt krav til udlændinge

Sådan siger tv-værten Jes Dorph-Petersen til B.T. efter han blandt andet er blevet kaldt "et fjols med en ussel trøje på!"

I tirsdagens udgave af "Go' aften LIVE" på TV 2 trak Jes Dorph-Petersen i en FC København-trøje i forbindelse med, at klubben har hyret den kontroversielle angriber Nicklas Bendtner for resten af året.

Indslaget handlede blandt andet om FCK's trøjesalg siden det blev annonceret, at den tidligere landsholdsstjerne kom til klubben.

Jes Dorph-Petersen er erklæret FCK-fan og kalder fodboldtrøjen for en "en varedeklaration", så seerne vidste, at han ikke var objektiv.

Efter programmet blev han angrebet på Facebook, hvor utilfredse seere blandt andet spurgte: "Hvordan kan man ansætte sådan et fjols", og "... hvordan kan TV2 tillade, han tager den trøje på?!".

- Jeg er altid glad for reaktioner, og jeg respekterer også, når folk er uenige med mig eller det, jeg laver, siger Jes Dorph-Petersen til B.T., og forklarer at der i programmets nye format er plads til, at værterne kan være provokerende og mere personlige end tidligere.

- Så på den måde var det logisk at tone rent flag. Og kære venner, det var for sjov. Man skal huske, at det handler om fodbold, og ikke politik eller livets virkeligt alvorlige ting, siger Jes Dorph-Petersen.

LÆS OGSÅ: Kendt DR-vært skifter til TV 2