Christina Arenholdt Nielsen og Michael Sommer fra 'Gift ved første blik'. Foto: Nicolas Cosedis / DR / Pressefoto

Kendis-par: - Vi har afbrudt graviditeten

22. okt 2019
Det er definitivt slut, lyder det fra 'Gift ved første blik'-parret Christina og Michael. Parret har valgt at afbryde graviditeten.

Bølgerne gik højt i DR-programmet ’Gift ved første blik’, hvor Christina Arenholdt Nielsen og Michael Sommer sagde ja og blev gift, da de så hinanden for allerførste gang.

LÆS OGSÅ: Fyret tillidsmand får erstatning: "Pak dit lort og skrid"

I den spæde begyndelse gik det meget godt for det nygifte par, der på deres bryllupsrejse ikke var nærige med at kalde hinanden for skat. Men hvedebrødsdagene var få, da det arrangerede ægteskab bød på adskillige nedture med mundhuggeri og misforståelser.

Ved sæsonafslutningen stod det klart, at forholdet ikke ville holde, men 'Gift ved første blik'-parret smed en bombe med oplysningen om, at Christina Arenholdt Nielsen var blevet gravid i løbet af ægteskabet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Nu har parret, der ikke længere er sammen, valgt at afbryde graviditeten.  Det oplyser de i en pressemeddelelse. Det skriver BILLED-BLADET

- Der har været stor opmærksomhed omkring os og vores forhold og derfor ønsker vi at melde ud, at vi efter mange og svære overvejelser i fællesskab valgt at få afbrudt graviditeten. Vi melder dette ud, så vi kan komme videre med vores liv - hver især, skriver de.

 Christina Arenholdt Nielsen uddyber i den fælles meddelelse:

- De sidste uger har været utrolige hårde for mig. At stå alene, gravid med et forlist forhold. I den seneste tid er det da også blevet klart for mig, at Michael og jeg ikke kan tilbyde et barn det vi gerne vil. Det er den sværeste beslutning jeg har skulle træffe i mit liv, men samtidig er jeg også sikker på, at det er det rigtige for os begge.

LÆS OGSÅ:Eks-minister afslører: Her er min dejlige kæreste!

Gift ved første blik'-parret har også valgt at bryde definitivt med hinanden.

- Jeg har stor respekt for hende - og ønsker jeg også kun det bedste for hende i fremtiden, lyder det fra Michael Sommer i pressemeddelelsen.