Den tårnhøje Christian Degn ses her sammen med kollegaen Timm Vladimir og hans hustru Katrine Engberg. Foto: Simon Skipper/Ritzau Scanpix (arkiv)

Kendt DR-vært skifter til TV 2

4. sep 2019
Når "Hvem vil være millionær" til oktober igen sendes på en af TV 2's kanaler sker det med flere ændringer.

Når den nye sæson af "Hvem vil være millionær" rammer den bedste sendetid, bliver det med en ny vært.

LÆS OGSÅ: Natasja Crone om forhold til Rasmus Tantholdt: Derfor bor vi ikke sammen

Den mere end to meter høje Christian Degn afløser Hans Pilgaard. Han har således sagt farvel til både DR og det ikoniske boligprogram "Hammerslag".

At quizze er ikke nyt for Christian Degn. Den 40-årige tv-vært fortæller til TV 2, at han i årevis har udsat venner, familie og kollegaer for quizzer.

- Jeg elsker at lave quiz for andre. Jeg synes, det er sjovt og en fed måde at være sammen på, siger Christian Degn.

Christian Degn har lavet quizzer på Skanderborg Festival og har også opskriften på det perfekte spørgsmål.

- Det perfekte spørgsmål er der, hvor flest mulige er med og alle har svaret lige på tungen. Lige der, hvor hjernen koger over for at hente svaret. Jeg kan blive så glad over øjeblikket, hvor svaret kommer frem, siger Christian Degn.

"Hvem vil være millionær" vises på TV 2 Charlie, og der tages hul på den nye sæson til oktober.

LÆS OGSÅ: Politiet offentliggør foto: Hvem er manden på scooteren?

Det er samtidig programmets 20-års jubilæum, og der vil ifølge TV 2 blive fokuseret på at have én gæst i stolen i stedet for par.

Der indføres også en ny livline, hvor Christian Degn kan få en afgørende betydning. Deltagerne kan nemlig spørge værten om hjælp -uden at vide, om Christian Degn kan svare rigtigt. Han må nemlig ikke give nogen antydning af viden om spørgsmålet, før deltageren er sikker på, at han eller hun vil bruge livlinen, skriver tv-stationen.

Programmet blev første gang sendt på TV 2 i september 1999. I januar 2018 blev der trykket på pauseknappen. Gennem tiden har værterne været Peter Kjær, Jes Dorph-Petersen og senest Hans Pilgaard.

LÆS OGSÅ: Erik Brandt i sorg: "Det bliver aldrig det samme"