Café Dan Turéll er blevet købt af den kendte forretningsmand Lars Seier Christensen. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

Kendt rigmand køber skandaleramt café

10. sep 2019
Forretningsmanden Lars Seier Christensen har købt Café Dan Turéll i København.

Bødestraf, sur smiley og politianmeldelse.

De negative historier har haglet massivt ned over Café Dan Turéll i København, men nu kan der muligvis være positive vinde på vej til caféen i Store Regnegade.

Forretningsmanden Lars Seier Christensen skriver tirsdag eftermiddag på Facebook, at han har købt den skandaleramte café fra 1977.

- En café, der var blandt de allerførste af sin art i København. Jeg tror Café Dan Turéll står som et klassisk ikon i nattelivet i København for mange andre end mig og mine venner, skriver den kendte forretningsmand på det sociale medie.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Siden august har Café Dan Turéll været sat til salg for en pris på knap to millioner kroner. Ekstra Bladet skriver, at Lars Seier Christensen har betale omkring 1,7 millioner kroner af den fallerede cafékonge Bahram Sari.

Med købet har Lars Seier Christensen sikret sig den ikoniske cafés varemærke, leje af lokalerne og eventuelt inventar.

Tilbage i marts måned sikrede han sig over 20 procent af aktierne i PARKEN Sport & Entertainment, der er selskabet bag fodboldklubben FC København.

Han skal nu forsøge at rette op på Café Dan Turélls dårlige ry.

I sidste måned blev stedet meldt til politiet af Fødevarestyrelsens Rejsehold, da stod klart, at det ikke var lykkedes for stedet at få rettet op på utallige forsømmelser af både egenkontrol, hygiejne og sporbarhed på produkterne.

Lars Seier Christensen skriver i sit Facebook-opslag, at caféen nu skal fokusere mere på at være en bar og mindre restaurant.

- Derfor vil Café Dan Turéll være lukket i nogle måneder, mens min kone styrer arbejdet med at bringe - stedet tilbage til det, jeg og vennerne husker fra dengang, skriver han.

Læs hele opslaget her: