Anne Bech håber, at kræften kan holdes i ro, så hun kan leve med den og ikke skal dø af den. Billedet her er fra 2012. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix (arkiv)

Kendt ekspert syg af kræft: ”Der skal et mirakel til”

3. jan, 12:03
Det sværeste er frygten for at skulle miste børnene. Eller i virkeligheden, at de skulle miste mig, siger Anne Bech.

Den 41-årige fitnessekspert og kendistræner Anne Bech blev i februar blev ramt af en sjælden kræftform, som ikke kan kureres.

LÆS OGSÅ: Prinsesse i uheld: Brækker benet

Nu fortæller hun til B.T., at kampen mod kræften langtfra er ovre, men at hun lever på håbet.

- Jeg ved jo godt, at der skal et mirakel til, hvis jeg skal blive rask, siger hun til avisen.

Det var en barsk besked Anne Bech fik af lægen. Kræften var noget hun skulle leve med, og lægen kunne ikke give et svar på, hvor længe hun havde tilbage.

I begyndelsen var det kun en veninde og kæresten, som vidste, at hun havde fået kræft. Hun holdt det også hemmeligt for sine to børn, men fortalte det til den ældste, datteren Caroline, før hun første gang kom i kemobehandling.

- Hendes første spørgsmål var "dør du af det?". "Jeg ved det ikke", svarede jeg. Efter et stykke tid sagde hun "mor, nu vil jeg ikke snakke mere om det". Og så stoppede vi, fortæller Anne Bech til B.T., og sætter ord på det sværeste ved situationen:

- Børnene. Det er at kigge på mine børn. Frygten for at skulle miste dem. Eller i virkeligheden, at de skulle miste mig.

Anne Bechs håb er, at kræften kan holdes i ro, så hun kan leve med den og ikke skal dø af den.

LÆS OGSÅ: Langer ud efter ny video fra Mette F.: ”En skamløs kopi”