Et uskyldigt spørgsmål til en medarbejder på Borgerservice blev starten på en noget mærkeværdig historie for tv-vært, forfatter og brandingekspert Pernille Rahbek. 

LÆS OGSÅ: Legendarisk DR-program får ny vært

Hun modtog tidligere i år et valgkort, hvor hun blev tiltalt som 'fru', og det undrede hende gevaldigt. Pernille Rahbek blev separeret fra Reimer Bo Christensen i 2010. 

LÆS OGSÅ: Legendarisk ballerina er død

- Det kommenterede min datter på. Og så forklarede jeg hende, at man altid hedder fru, også selvom man er blevet skilt, siger Pernille Rahbek til Ekstra Bladet.

Hun besluttede sig dog nogle måneder senere at undersøge sagen. 

LÆS OGSÅ: Her skal du ikke låne penge - Advarer mod falsk bank

Borgerservice kunne ikke svare på det, og derfor besluttede Rahbek sig at opsøge sin eksmand.

- Jeg har hele tiden vidst, at vi bare var separeret, og jeg har da tænkt, at vi også skulle tage det næste skridt og blive skilt. Men det har ingen praktisk betydning, ud over at man ikke kan gifte sig igen, siger Reimer Bo Christensen til Ekstra Bladet. 

Refleksion i 9,5 år
Han siger endvidere, at den mærkværdige sag skyldes, at Rahbek ikke er så gode venner med de digitale systemer. 

LÆS OGSÅ: Janni Ree har ondt i bagdelen

Nu ser det ud til at lykkes for parret, men der kommer til at gå et par måneder. 

- Det sjove er, at fordi Pernille har krydset af, at vi skal have en straks-skilsmisse, skal vi nu have en refleksionsperiode på tre måneder. Vi har jo haft refleksion i 9,5 år, men nu skal vi tænke over det i yderligere tre måneder, siger Reimer Bo Christensen.

LÆS OGSÅ: Bollede musiker med brækket ryg - Nu undskylder tv-vært

Pernille Rahbek oplyser, at hun er i et seriøst forhold med en anden mand, og det derfor nok var en god idé at få det ordnet. 

42-årige Pernille Rahbek har været tv-vært på DK4. Derudover er hun uddannet journalist og har skrevet bogen '10 ting kvinder hader hos mænd'. 

69-årige Reimer Bo Christensen har tidligere været vært på DR og er ligeledes uddannet journalist. I dag arbejder han blandt andet som medie- og ledelsesrådgiver samt foredragsholder.