Brian Laudrup er ikke imponeret over Bendtners nye bog.

Laudrup om Bendtner: Nedtur på nedtur

8. nov 2019
Bendtners nye bog er trist læsning, mener Brian Laudrup.

Nicklas Bendtner har lavet en bog om sit liv i samarbejde med forfatteren Rune Skyum-Nielsen. I de forgange dage har den truket store overskrifter med adskillige kontroversielle udmelding. Det skriver eb.dk.

Nicklas Bendtner lufter episoder og hændelser mellem ham og en række trænere, ledere, med- og modspillere. Og det er ikke kedelig læsning, for Bendtner udlægger virkeligheden som han ser den uden at lægge fingre i mellem. 

LÆS OGSÅ: 'Hammerslag' får ny vært

Et af dansk fodbolds store kofyfæer, den nuværende fodboldkommentator på 6'eren Brian Laudrup får også et fur af den 31-årige FCK angriber.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Det har fået Brian Laudrup til at give sin holdning tilkende.

- Jeg står tilbage med lidt tristhed over den bog. Den handler om et ungt menneskes deroute. Nedtur på nedtur og meget få højdepunkter, siger Laudrup

Katastrofe for Bendtner

- Jeg mener, at det er en katastrofe for Nicklas Bendtner, fordi han får en masse pres på sig, en masse opmærksomhed. Og jeg tror, at Ståle Solbakken nok havde håbet på, at Nicklas Bendtner havde larmet mere på banen, end hvad han gør i øjeblikket - nemlig udenfor, siger han. 

LÆS OGSÅ: Nu snupper han Timm Vladimirs job

Ifølge referater fra bogen, så mener Nicklas Bendtner ikke, at Laudrup ydede som han burde i sin tid i FCK og det skuffede den dengang unge fan af klubben. 

'Jeg elsker den sang, elsker klubben og fællesskabet. Og derfor er det også pænt umuligt at bære den trøje, som Brian Laudrup forlod FCK for – uden nogensinde at have ofret sig,' skriver han i bogen om en Ajax-trøje han fik foræret med Laudrups navn og nummer på ryggen. 

LÆS OGSÅ: Sebastian Dorset taler ud: Forsøgte selvmord