Det engelske kongehus er kommet i en slem kattepine. Harry forhandler med resten af familien og 'skilsmisse' og Meghan er taget hjem til baby-Archie og Canada imens. Foto: Scanpix

Meghan tager til Canada: Harry klarer dronningen

10. jan, 08:05
Det engelske kongehus er kommet i en slem kattepine. Harry forhandler med resten af familien og 'skilsmisse' og Meghan er taget hjem til baby-Archie og Canada imens.

Der er rav i den i det engelske kongehus efter at Hertuginden af Sussex,  Meghan, og Prinsen af Wales, Harry, meldte ud, at de to ikke længere ville være frontfigurer i det engelsk kongehus.

De to mega-kendte royale fortalte omverdenen, at de ville leve en mere tilbagetrukket tilværelse og, at de på sigt ønskede at blive økonomisk uafhængige af apanage og andre royale frynsegoder.

LÆS OGSÅ:  Dur ikke - Væk!: Madame Tussauds fjerner Harry og Megan

Meldingen gav genlyd i hele verden, men naturligt nok mest i England, hvor de tager kongehus, titler og etikette alvorligt i en grad, der er svær at forstå.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

 De engelske medier er da også på den anden ende. I dag kan formiddagsavisen ’The Sun’ berette, at Meghan er draget hjem til Canada og har efterladt Prins Harry hjemme i England, hvor han må tage sig af ’krisehåndteringen’ efter den granat, de to kastede ind i kongehuset med deres udmelding.

LÆS OSÅ: Tv-ægtepar flytter sammen: Langt til jobbet

Ifølge avisens kilde er Harry I færd med samtaler med dronning Elizabeth, prins Charles og prins William om deres exit fra den royale familie.

Ifølge The Sun ser det ud til, at skilsmissen i den royale familie kommer til at gå hurtigt.