På Instagram blomstrer kærligheden nemlig mellem Pernille Rosendahl og Kristian Jensen. Foto: Søren Bidstrup og Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Midt i politisk stormvejr: Kristian Jensen får særlig hilsen fra Pernille Rosendahl

14. jan, 10:38
Midt i sin nye politiske krise får Kristian Jensen (V) kærlighed fra kæresten og sangerinden Pernille Rosendahl.

Der er formentlig ikke megen kærlighed og skulderklap til den tidligere næstformand Kristian Jensen internt i Venstre i øjeblikket.

LÆS OGSÅ: Lokomotivfører fyret: Påkørte dement mand

Men nu får han opbakning fra kæresten Pernille Rosendahl. På Instagram blomstrer kærligheden nemlig mellem sangerinden og den detroniserede politiker.

Sent mandag aften lagde Pernille Rosendahl et billede af Kristian Jensen på Instagram. Her ses han stå i modlys og nærmest symbolsk kigge ud i horisonten, mens solen skinner, og skyerne er bløde og luftige.

"Altid højt til himmels, når jeg er sammen med dig", skriver Pernille Rosendahl til billedet og afslutter med en hjerte-emoji.

Kristian Jensens nedtur fra en stærkt positioneret næstformand i Venstre til et menigt medlem af partiet uden tillidshverv kulminerede indtil videre forleden efter et interview med Jyllands-Posten, hvor han opfordrer til et reformsamarbejde hen over midten af dansk politik.

LÆS OGSÅ: Maskerede bande­medlemmer gik til angreb på politiet

Mandag skrev Politiken, at Kristian Jensen overvejer, at skifte Christiansborgs gange ud med en fremtid som formand for Danmarks Idrætsforbund (DIF).

Den tidligere næstformand i Venstre har ifølge avisens oplysninger fået flere opfordringer til at gå efter posten i forbundet, når den nuværende formand, Niels Nygaard, træder tilbage i maj næste år.

Tirsdag er der gruppemøde i Venstre. Her deltager Kristian Jensen ikke. Han er nemlig vært ved en høring, der finder sted i Landstingssalen på Christiansborg.

Før gruppemødet har Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen, sat ord på degraderingen af Kristian Jensen. Han henviser til, at der i Venstre som i andre folketingsgrupper er nogle interne spilleregler.

- De regler har Kristian Jensen overtrådt noget så eftertrykkeligt her i weekenden. Derfor har jeg besluttet, at han nu ikke har nogen ordførerskaber, og at han ikke er med i nogen udvalg, siger Jakob Ellemann-Jensen til Ritzau.

LÆS OGSÅ: Skjult kamera: Familiefar tog billeder af nøgen steddatter