'Parat, start, bag'. Det er ofte Timm Vladimirs åbningsreplik, når de dygtige bagere skal i gang med et mesterværk i 'Den store bagedyst'. Ved siden af værtsrollen i DR-programmet driver den 51-årige kok en kokkeskole ved navn 'Timm Vladimirs køkken'. 

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-par om forhold: - Vi hygger os

Ifølge HER&NU har skolen økonomisk succes. Sidste år lød brutto-fortjenesten på intet mindre end 6.148.238 kroner. Året før var fortjenesten 3.678.027 kroner. Derfor er det sket en stigning på næsten 2,5 millioner på blot et år. 

LÆS OGSÅ: Efter spekulationer: Dansk stjernepar slår op

Drosler ned
'Den store bagedyst' begynder igen 5. oktober, og her må Vladimir drosle ned for sin aktivitet på skolen.

LÆS OGSÅ: Prins og hertuginde har fået nok: Sagsøger avis

– Det er tre dage om ugen, vi laver Bagedyst, så der må de køre forretningen selv. Det kan de også godt. Jeg er sådan en leder, der er god til at uddelegere. Jeg er god til at vide, hvad jeg er dårlig til, og meget af driften er jeg ikke så god til. Driften kan sagtens køre uden mig. Så det kan sagtens fungere, siger han til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Medie: Prins Joachim frosset ud af familien

Ifølge mediet har kokken også investeret i et andet firma, der sidste år havde et overskud på 100.000 kroner. 

Uddannet skuespiller
Timm Vladimir har prøvet lidt af hvert i løbet af karrieren. Han blev uddannet i 1993 fra skuespillerskolen i Aarhus og har siden spillet med i en række film blandt andet 'Den kroniske uskyld'. 

LÆS OGSÅ: Populært DR-program lukker

Senere hen blev han kendt sammen med Gordon Kennedy som makkerparret 'Timm og Gordon'. I 1997 lavede makkerparret en historisk dårlig film ved navn 'Stjerner uden hjerner'. Filmen blev kåret som den 78. værste film i Internet Movie Database. 

I de senere år har han ageret tv-vært. I starten af 00'erne var han vært på programmerne 'Venner for livet' og 'Mit sande jeg'. 

LÆS OGSÅ: TV2-profil taler ud om blodprop: Det var ved at koste mig livet

I 2011 vandt han 'Masterchef Danmark' og startede derefter en karriere som kok, hvor han blandt andet udgav en kogebog. 

Han har været vært på 'Den store bagedyst' på DR1 siden 2014. Privat danner Vladimir par med 44-årige Katrine Engberg, der er koreograf og forfatter.