Den norske prinsesse Märtha Louise afslørede i maj, at hun er blevet kæreste med amerikanske Durek Verret. Og mens hun har præsenteret ham for sin royale familie, så har han præsenteret hende for Hollywood-jetsettet.

På hendes Instagram-profil afslører prinsessen, at hun har hængt ud med den amerikanske skuespiller Gwyneth Paltrow.  Og ifølge B.T. er det Durek Verret, der gennem længere tid har kendt stjernen. Det kan man se på hans Instagram-profil. 

Læs også: Det var svært at acceptere, at livet bare gik videre

Mødet mellem stjernen og prinsessen fandt sted i The Hamptons, som er et yndet feriemål for New Yorkerne, og det ser ud til, at det hele er foregået under afslappede forhold. Begge kvinder har bare skuldrer, og prinsessen har vådt hår.  Den 47-årige Märthä Louise var da også ovenud begejstret for mødet med den jævnaldrene skuespiller: 

- At møde fantastiske mennesker, som hjælper os med at vokse, er sådan en gave i livet, synes I ikke? At møde Gwyneth Paltrow var sådan en gave. Din visdom, styrke, dit klarsyn og bløde personlighed med en god humor er så inspirerende. Tak for, at du er dig og for at tage imod os med åbne arme. Jeg ser frem til at møde dig igen. 

Se billedet herunder: