Popkongen Rasmus Seebach er nok meget glad for tiden. Han har nemlig solgt sin store villa på Frederiksberg til en fremragende pris. 

LÆS OGSÅ: Prins Henrik fik den ikke: Derfor har kronprinsesse fået fin hæder

I 2013 købte popsangeren villaen for 8,2 millioner kroner. Nu har han solgt huset på 234 kvadratmeter for 16.975.000 kroner, og det er dermed 8.775.000 kroner mere, end hvad Seebach gav for huset. 

LÆS OGSÅ: Dansk stjerne udtaler sig om vildt sex-rygte

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Købt af fodboldspiller
Det er ikke hvem som helst, der har valgt at investere i sangerens villa. Det er den tidligere Manchester United-spiller Anders Lindegaard, der har købt villaen, ifølge boligsitets oplysninger. 

LÆS OGSÅ: Karsten Ree i spektakulær retssag

39-årige Rasmus Seebach har i årenes løb gjort meget ved ejendommens ydre. Da han købte villaen i 2013 var det et rødt murstenshus med farvede, blyindfattede vinduer. I dag har huset et mere moderne udtryk og er hvidpudset. 

Ejendom i Hellerup
Det går rygter om, at Rasmus Seebach og kæresten Julie Teglhus har købt en liebhaver-ejendom i Hellerup. 

LÆS OGSÅ: Kendt tv-vært svømmer i millioner

Rasmus Seebach var i løbet af 00'erne været Danmarks helt store popstjerne, hvor han blandt andet sang sig ind i hjerterne på danskerne med hittet 'Engel'. I øjeblikket er han aktuel med albummet 'Tak for turen', hvor blandt andet det engelsksprogede nummer 'Lovesong' er på. 

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-par om forhold: - Vi hygger os

Fodboldprofilen Anders Lindegaard slår i øjeblikket sine folder i svenske Helsingborgs IF og er noteret for fem danske landskampe. 35-årige Lindegaard fik sin fodboldopvækst i OB, men skiftede senere hen til Manchester United.