Simon Kjær skifter til AC Milan, hvor han bliver holdkammerat med angriberen Zlatan Ibrahimovic. De har mødtes flere gange tidligere i karrieren. Blandt andet i 2016, da Kjær og tyrkiske Fenerbahce i Europa League mødte Manchester United, der dengang havde Ibrahimovic på holdet. Svenskeren blev i den kamp rasende på danskeren efter en duel. Foto: Andrew Boyers/Reuters

TRANSFER: OFFICIELT: Simon Kjær skal spille samen med Zlatan

13. jan, 12:48
Sevilla oplyser, at Simon Kjær er udlejet til den italienske fodboldklub AC Milan i resten af sæsonen.

Landsholdsanfører Simon Kjær er lejet ud til AC Milan fra Sevilla i resten af denne sæson. Milan kan gøre skiftet permanent, oplyser Sevilla på Twitter.

- Simon Kjær er blevet udlejet til AC Milan, som har option på at gøre skiftet permanent, skriver Sevilla på Twitter.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Britney i bikini lagt for had på nettet

På Sevillas hjemmeside oplyser den spanske fodboldklub, at lejeaftalen med Milan gælder for resten af denne sæson.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

I første halvdel af denne sæson var Simon Kjær udlejet til Atalanta. Men opholdet i Bergamo-klubben blev ikke en succes for den danske midtstopper.

30-årige Simon Kjær bliver blandt andre holdkammerat med angriberen Zlatan Ibrahimovic, der for nylig er skiftet til Milan fra Los Angeles Galaxy.

Kjær og Ibrahimovic har mødtes flere gange tidligere i karrieren.

Blandt andet i 2016, da Kjær og tyrkiske Fenerbahce i en Europa League-kamp mødte Manchester United, der dengang havde Ibrahimovic på holdet.

LÆS OGSÅ: Dansk Formel 1-kører død

Svenskeren blev i den kamp rasende på danskeren efter en duel og tog fat i Kjær.

De to kamphaner har også mødtes i landskampe mellem Sverige og Danmark. Blandt andet var Ibrahimovic med til at sende Danmark ud i EM-mørket før slutrunden i 2016, da Sverige slog Danmark i to playoffkampe.

Simon Kjær har tidligere spillet for flere italienske klubber. Han indledte udlandseventyret, da han skiftede fra FC Midtjylland til Palermo i 2008, og siden har han også spillet for AS Roma.

Nu venter den fjerde italienske klub så på at få gavn af Kjærs defensive kvaliteter.

Milan har i de seneste sæsoner leveret skuffende resultater og har været langt væk fra at vinde det italienske mesterskab.

I denne sæson har Milan også været svingende og er nummer ti i Serie A. Det er blevet til 25 point i 19 kampe. Milan har blot vundet syv ligakampe indtil videre i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Dronning Elizabeth holder krisemøde om "Megxit"

På det danske landshold står Kjær noteret for 95 kampe og 3 mål.

/ritzau/