Her ses Rosalinde Mynster (nummer to fra højre) sammen med nogle af sine tidligere kolleger. Fra venstre er det Merete Mærkedahl, Mia Helene Højgaard, Bodil Jørgensen og Ulla Vejby Kristensen. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix (arkiv)

Tidligere badehotellet-stjerne: Jeg savner mine kolleger

29. jul 2019
Rosalinde Mynster har ikke fortrudt, at hun forlod "Badehotellet" efter femte sæson. Sæson syv er på vej.

En syvende sæson af TV 2-successen "Badehotellet" er på vej, men det bliver fortsat uden Rosalinde Mynster i rollen som stuepigen Fie Kjær.

LÆS OGSÅ: Kendt DR-profil: Jeg var buttet og ked af det

28-årige Rosalinde Mynster kvittede "Badehotellet" efter femte sæson, men nu fortæller hun til Ekstra Bladet at der er flere ting omkring serien hun savner.

- Ja, jeg savner mine kolleger og stemningen på settet, som er fyldt med mennesker, jeg holder af. Men jeg er ikke ked af min beslutning om ikke at være med i serien mere, siger Rosalinde Mynster til avisen.

Hun tilføjer, at der ikke er planer om, at hun skulle vende tilbage til serien. Alligevel holder hun muligheden åben.

- Jeg kender ikke forfatternes planer, og har ikke talt med nogen om det, men Fie er jo ikke død - så måske kigger hun igen ind en dag, siger hun til Billed Bladet, mens hun overfor Ekstra Bladet siger:

- Jeg kan selvfølgelig ikke udelukke, at jeg måske en dag får lyst til at være med igen. Men det er ikke noget, jeg er interesseret i lige nu, siger hun til Ekstra Bladet.

De seneste par år har Rosalinde Mynster haft flere filmroller og spillede blandt andet sammen med Ulrich Thomsen og Thure Lindhardt i "I krig & kærlighed".

Hun var også på rolleslisten i "Christian IV - Den sidste rejse", som havde hendes mor, Karen-Lise Mynster, i den kvindelige hovedrolle. Her spillede hun sin mor som yngre.

Ifølge Billed Bladet skal hun i gang med et nyt filmprojekt, og derpå teaterarbejde på Teatret ved Sorte Hest, hvor forestillingen ”Enetime” genopsættes.

"Badehotellet" sæson syv får premiere først i 2020.

LÆS OGSÅ: Dots forlystelse anmeldt: Ansatte truede med at smadre os