En syvende sæson af TV 2-successen "Badehotellet" er på vej, men det bliver fortsat uden Rosalinde Mynster i rollen som stuepigen Fie Kjær.

LÆS OGSÅ: Kendt DR-profil: Jeg var buttet og ked af det

28-årige Rosalinde Mynster kvittede "Badehotellet" efter femte sæson, men nu fortæller hun til Ekstra Bladet at der er flere ting omkring serien hun savner.

- Ja, jeg savner mine kolleger og stemningen på settet, som er fyldt med mennesker, jeg holder af. Men jeg er ikke ked af min beslutning om ikke at være med i serien mere, siger Rosalinde Mynster til avisen.

Hun tilføjer, at der ikke er planer om, at hun skulle vende tilbage til serien. Alligevel holder hun muligheden åben.

- Jeg kender ikke forfatternes planer, og har ikke talt med nogen om det, men Fie er jo ikke død - så måske kigger hun igen ind en dag, siger hun til Billed Bladet, mens hun overfor Ekstra Bladet siger:

- Jeg kan selvfølgelig ikke udelukke, at jeg måske en dag får lyst til at være med igen. Men det er ikke noget, jeg er interesseret i lige nu, siger hun til Ekstra Bladet.

De seneste par år har Rosalinde Mynster haft flere filmroller og spillede blandt andet sammen med Ulrich Thomsen og Thure Lindhardt i "I krig & kærlighed".

Hun var også på rolleslisten i "Christian IV - Den sidste rejse", som havde hendes mor, Karen-Lise Mynster, i den kvindelige hovedrolle. Her spillede hun sin mor som yngre.

Ifølge Billed Bladet skal hun i gang med et nyt filmprojekt, og derpå teaterarbejde på Teatret ved Sorte Hest, hvor forestillingen ”Enetime” genopsættes.

"Badehotellet" sæson syv får premiere først i 2020.

LÆS OGSÅ: Dots forlystelse anmeldt: Ansatte truede med at smadre os