- Jeg ved, at lykken er betinget af andre ting end nyerhvervelser, erobringer og et plastikkort, jeg kan handle med, når jeg har lyst til det. I min dagligdag har jeg sat mig selv fuldstændig fri, siger Pernille Aalund. Foto: Katrine Emilie Andersen / Ritzau Scanpix

Tidligere tv-vært droppede jobbet efter et swipe på Tinder

14. jul 2019
Et møde på Tinder fik forfatter Pernille Aalund til at kvitte sit direktørjob og flytte på landet.

Et swipe på dating-appen Tinder ændrede forfatter og tidligere tv-vært og magasin-direktør Pernille Aalunds liv. 

Det fortæller hun i et interview med B.T.

LÆS OGSÅ: Kollega fik kendt skuespiller til lægen: "Jeg var totalt stress­nedbrudt"

For fire år siden mødte hun nemlig den syv år yngre tidligere fodboldspiller og gadedreng Kim Boye. Og han fik hende til at se tilværelsen i et helt andet lys.

Parret havde kun kendt hinanden i tre måneder, da de besluttede sig for at blive gift. Og det betød, at Pernille Aalund også måtte sige ja til Kim Boyes måde at se verden på. Han lever i nuet og sætter den daglige ro højt, og det var en stor kontrast til Pernille Aalunds liv, hvor direktørjobbet i Aller betød, at hun arbejdede 80 timer om ugen.

Hun endte med at kvitte jobbet og flytte med Kim Boye til landsbyen Ledøje. Her udlever hun nu drømmen om at eksistere for et minimum og kun eje det allermest nødvendige.

- Jeg ved, at lykken er betinget af andre ting end nyerhvervelser, erobringer og et plastikkort, jeg kan handle med, når jeg har lyst til det. I min dagligdag har jeg sat mig selv fuldstændig fri, fortæller Pernille Aalund til B.T.

Artiklen fortsætter efter billedet

57-årige Pernille Aalund og den syv år yngre Kim Boye mødte hinanden på datingappen Tinder. Foto: Søren Bidstrup / Ritzau Scanpix

Den første tid på landet var hun brændt ud og tæt på at gå ned med stress. Men ganske langsomt fik hun opbygget den nye tilværelse, hvor hun nu kan sidde i en gammel cirkusvogn i haven og skrive og give gode råd om stress og personlig udvikling.

Pernille Aalund og Kim Boye har fem sammenbragte børn, og de store børn bor i huset i Ledøje på skift med eller uden deres kærester.

- Jeg drømte om at komme tilbage til nærheden og sætte mig selv fri, og det har jeg helt klart opnået. Det er ikke nogen hemmelighed, at mit kærlighedsliv har været lidt af en cirkusmanege, men med Kim vil jeg gerne bygge en slægtsroman, siger Pernille Aalund til B.T.