Johannes Nymark og Lærke Winther er med i TV 2's nye serie "Mellem os". Foto: TV 2

Tidligere "Vild med dans"-deltager får job på TV 2

13. jun 2019
Johannes Nymark og Lærke Winther er med i dansk-norsk serie, som får premiere på TV 2 til efteråret.

Skuespilleren og tv-værten Johannes Nymark har landet en rolle i en ny serie på TV 2, skriver han på sin profil på Instagram.

LÆS OGSÅ: Nyt job til vraget DF-profil

"Serien jeg optager for tiden hedder 'Mellem os' og kommer på TV 2 til efteråret - og jeg er ret spændt på at se resultatet selv", skriver 33-årige Johannes Nymark, og tilføjer: "Jeg nyder hver dag på arbejde".

Han spiller sammen med Lærke Winther og "Mellem os" er en dansk-norsk produktion, som også har de norske skuespillere Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen på rollelisten.

Ifølge TV 2 er krimi, komedie og kærlighed de tre hovedingredienser i serien, som vil blive vist i efteråret 2019 og foråret 2020.

- "Mellem os" er en varm og humoristisk serie, som sætter fokus på det moderne parforhold og de nære ting i livet. Vi følger to par – fire mennesker og deres personlige perspektiv på kærligheden. Man siger jo, at ærlighed varer længst – men er det i virkeligheden kærligheden, der sejrer?, siger executive producer på TV 2, Pernille Bech Christensen, blandt andet i en pressemeddelelse.

Serien instrueres dels af danske Charlotte Sachs Bostrup og norske Eigil Langmark og har den danske instruktør og manuskriptforfatter Anders Thomas Jensen som konsulent.

Udover Lærke Winther, som kendes fra blandt andet "Dicte", "Den som dræber" og "Mødregruppen", og Johannes Nymark, som har haft roller i flere musicals og teaterforestillinger og har deltaget i "Vild med dans", medvirker en række kendte danske navne som Sus Wilkins, Farshad Kholghi, Allan Hyde og Kasper Leisner.

Serien bliver på otte afsnit og der optages i både København og Oslo.