Når Mette Cornelius vender tilbage fra barsel, har hun mistet drømmejobbet. Foto: Sarah Christine Nørgaard/ Ritzau Scanpix (arkiv)

Tv-vært degraderet under barsel: "Den havde jeg ikke set komme"

30. jul 2019
Discovery Networks har fjernet Mette Cornelius blev fra dækningen af herrelandsholdet i fodbold.

Tv-værten Mette Cornelius blev forundret, vred og bagefter ked af det, da hun fik at vide, at Discovery Networks dækning af det danske herrelandshold i fodbold fremover bliver uden hende.

LÆS OGSÅ: Tidligere badehotellet-stjerne: Jeg savner mine kolleger

38-årige Mette Cornelius er på barsel med hende og Jes Mortensens tredje barn, og hun siger til Ekstra Bladet, at hun er uforstående overfor, hvad der er sket, siden hun fødte i november.

Hun betragter det som en degradering.

- Jeg er jo ikke blevet en dårligere vært, mens jeg har været på barsel eller af at være på barsel eller af at få barn nummer tre. Det kom virkelig bag på mig, at jeg kan spille mig af holdet under min barsel. Den havde jeg ikke set komme, siger hun til avisen og betegner dækningen af landsholdet som sit "drømmejob".

Sportschef i Discovery Networks, Anders Bay oplyser til Ekstra Bladet, at Mette Cornelius fremover skal dække blandt andet Superligaen og Europa League.

Anders Bay siger desuden, at Zak Egholm fortsætter som vært ved dækningen af landsholdet, og at det er en opgave han har "løst forbilledligt".

Ifølge B.T. skal Mette Cornelius desuden dække OL til næste sommer.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: "Hele mit liv sejlede"