31-årige Kristoffer Møldrup har været en bærende del af TV2 SPORTs intense badmintondækning i mange år. Nu er det slut for den jyske journalist. 

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne svinet til: 'Gør virkelig ondt'

Han skriver i en lang opdatering på sin Facebook-profil, at han snart er fortid på TV2 SPORT, og at et nyt job venter på Radio4 i Aarhus. De lange ture fra Aarhus til arbejdspladsen i Odense har været opslidende.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller i dramatisk styrt

'Jeg stopper på TV 2 SPORT efter Denmark Open og French Open – efter mange år og uttalige timers udfordringer og oplevelser med hovedvægt på min helt store (og livslange) sportspassion: badminton'.

'Det har taget mig langt tid at komme frem til den uundgåelige konklusion: Jeg kan simpelthen ikke længere fysisk holde til de udfordrende arbejdstider og lange ture mellem Aarhus og Odense'.

'Jeg konfererede lige med min mors minde en dag på kirkegården. Hendes altoverskyggende og primære råd til tilværelsen er ikke til at misforstå: ’Pas nu godt på dig selv’. Og så var beslutningen taget', skriver Møldrup. 

Kommer tættere på Aarhus
Journalisten havde ellers forventet at gå uden job noget tid, da han tog beslutningen om at sige op på TV2 SPORT, men en god mulighed opstod. 

LÆS OGSÅ: Dansk rigmand: Jeg forbereder mig på at dø

'Derfor havde jeg forberedt mig på at gå ledig... Men tingene kan hurtigt ændre sig og overraske. Så inden jeg fik set mig om, dukkede der en mulighed op for at begynde på den nye Radio4, der kommer til at sende fra Aarhus. Normale arbejdstider, tilrettelægning af sportsmagasinprogrammer og 10 minutters gang på arbejde', skriver Møldrup. 

LÆS OGSÅ: Sangstjerne afslører kronisk sygdom

Kristoffer Møldrup har i årenes løb været kommentator på en række badminton- og tennisbegivenheder på sportskanalen blandt andet VM i badminton og All England. Under badminton-VM i 2019 var han blandt andet kommentator-makker med den tidligere topspiller Joachim Fischer.

LÆS OGSÅ: Chok-undersøgelse: Så lidt ved vi om frygtet sygdom

Han skal kommentere to badmintonturneringer for TV2 SPORT - Denmark Open og French Open - inden at han skifter job.

Møldrup har tidligere arbejdet for Badminton Danmark.