Cecilie Hother og Thomas Honoré mistede deres ufødte søn for fire måneder siden. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix (arkiv)

Uheld tvang TV2-vært til at droppe koncert: "Havde glædet mig"

7. jul 2019
Cecilie Hother og Thomas Honoré fik ikke oplevet Tom Jones i Tivoli. Datteren havde et uheld på vej hjem fra vuggestuen.

Cecilie Hother fik ikke noget Tom Jones. Koncerten med den 79-årige walisiske sanger på Plænen i Tivoli stod ellers højt på TV 2-værtens ønskeliste.

LÆS OGSÅ: Tidligere tv-vært: Man tager rettighederne fra os over 50 år

Men Cecilie Hothers og Thomas Honorés treårige datter Ellinor, ville det anderledes.

Ellinor faldt nemlig på vej hjem fra vuggestuen. Parret besluttede derfor at blive hjemme for at passe lidt ekstra på hende, skriver Ekstra Bladet.

- Der er ingen tvivl om, at jeg havde glædet mig til at tage det første skridt ud og havde glædet mig rigtig meget til en sommeraften i Tivoli, fortæller Cecilie Hother til avisen.

Koncerten med Tom Jones skulle således have været den 40-årige tv-værts første tur i byen siden parret for fire måneder siden mistede deres ufødte søn.

Om Ellinors uheld siger Cecilie Hother at "det er meget udramatisk - bare et lille uheld".

- Jeg er nok bare en typisk førstegangsmor, der bare passer på sit barn. Det er nok bare mig, der er pylret, siger hun til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Nøgenløb og fest: Se Roskilde i billeder

Løb hjem i trusser

Det er anden gang på kort tid, at Ellinor er involveret i et uheld på vej hjem fra institutionen.

Således lagde Cecilie Hother for godt tre uger siden en story ud på Instagram, hvor hun filmede og fortalte om, at hendes kjole ved et uheld havde sat sig fast i cyklen.

Episoden endte med, at Cecilie Hother måtte skynde sig hjem - kun iført trusser.