Silas Holst og Jakob Fauerby skrev fredag aften verdenshistorie, da de som det første mandlige par vandt 'Vild med dans'. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

'Vild med dans'-stjerner i nyt stort projekt

2. dec 2019
Silas Holst og Jakob Fauerby skal næste år på scenen sammen igen i 'Den skaldede frisør - The Musical'.

Fredag aften løb Silas Holst og Jakob Fauerby med sejren, da vinderne af årets 'Vild med dans' blev kåret.

Men selv om de to makkere nu har danset deres allersidste dans, fortsætter de deres parløb, når de næste år træder ind på scenen sammen igen.

LÆS OGSÅ: Silas Holst afslører: Det var lige før vi trak os

Jakob Fauerby har nemlig fået en rolle i 'Den skaldede frisør - The Musical', som Silas Holst allerede er castet til.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Det oplyser One And Only Musical Teater i en pressemeddelelse.

Musicalen er baseret på Susanne Biers publikumssucces 'Den skaldede frisør' fra 2012, og Jakob Fauerby har fået rollen som Alessandro.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerner i vildt skænderi

Dermed kommer han til at spille direkte over for Silas Holst, der indtager hovedrollen som Patrick.

Alessandro og Patrick er i musicalen gamle barndomsvenner, der møder hinanden igen til Patricks bryllup.

Jakob Fauerby glæder sig til at bringe samarbejdet fra 'Vild med dans' med ind på teaterscenen.

- Jeg er helt på toppen over, at Silas og jeg får lov til at fortsætte vores samarbejde og venskab. Det er både helt vildt fedt og trygt at kaste sig ud i et nyt, stort projekt sammen med Silas.

- Det eneste, der er ærgerligt ved Silas, er, at han ikke har humor, men det får vi ekstra tid til at arbejde på nu, siger Jakob Fauerby i pressemeddelelsen.

Silas Holst er efterhånden en erfaren musicalskuespiller og har blandt andet medvirket i 'Flashdance - The Musical' og 'Grease'. Men han ser frem til at lære af Jakob Fauerby.

- Jeg har altid syntes, at Jakob er en meget dygtig skuespiller, så det bliver dejligt, at han nu kan lære mig noget. I 'Vild med dans' har det været mig, der har skullet lære ham alt muligt, men skuespillet er hans metier.

- Vi kender hinanden så godt nu, at vi starter et helt andet sted end med en spiller, jeg ikke har mødt før. Der er ikke så meget blufærdighed, der skal graves igennem. Jeg glæder mig, siger Silas Holst i pressemeddelelsen.

Foruden Silas Holst og Jakob Fauerby er Niels Olsen, Maria Lucia og Bodil Jørgensen blandt andre på rollelisten til 'Den skaldede frisør - The Musical'.

LÆS OGSÅ: Mistanke om 'Vild med dans'-snyd - Ikke til at spå om

Musicalen får premiere den 5. marts 2020 i Scandic Falkoner i København og indtager derefter Musikhuset i Aarhus fra den 24. april 2020.

/ritzau/