Når du deltager i 'Vild med dans', kommer du meget tæt på din dansepartner, og det kan betyde, at der i den tætte forbindelse opstår romantik mellem parrene.

LÆS OGSÅ: Tv-ekspert fyret på direkte tv

I 2016 dansede skuespiller Mathias Käki Jørgensen og den professionelle danser Mille Funk sammen i 'Vild med dans'. Godt nok blev det ikke til en sejr i programmet, men de vandt siden hen hinandens hjerter. 

LÆS OGSÅ: Rekord: Så meget tjener Kessler på 'Vild med dans'

Under 'Vild med dans' i 2016 havde Mille Funk dog en anden kæreste, men efter skuespilleren og danseren offentliggjorde deres forhold i august 2017 gik der rygter om, at romancen måtte være opstået under 'Vild med dans' i 2016. 

LÆS OGSÅ: Prinsesse afslører: Var bange for, at det ville gå helt galt

I tirsdagens udgave af TV3-programmet 'Til middag hos..'  fortæller hun, at hun var ret påvirket af folks forestilling om hende. 

- Jeg var ret påvirket af, hvad andre mennesker ville tro om mig, for jeg vidste jo godt, at hvis jeg endte med at finde sammen med Mathias, så ville alle tro, at det startede dengang, vi dansede sammen, og at jeg nok var min kæreste utro. Det havde jeg det rigtig, rigtig svært ved. For det kunne jeg aldrig finde på. Det strider imod alt i min person, siger Mille Funk i programmet. 

LÆS OGSÅ: Kæmpe stjerne afslører årelang hemmelighed

Kort efter 'Vild med dans' i 2016 slog Mille Funk op med sin daværende kæreste igennem otte år. Mille Funk lagde dog Mathias Käki Jørgensen lidt på is i starten, da hun skulle finde sig selv efter det hårde brud. Derefter opstod der dog amoriner mellem 'Vild med dans'-parret, og de begyndte at date. 

Kunne aldrig finde på at være utro
Til Ekstra Bladet fortæller den 28-årige danser, at det er vigtigt for hende at komme med sin side af historien, da nogle medier havde konkluderet, at de måtte have været fundet sammen under 'Vild med dans'. 

LÆS OGSÅ: Ny trend holder dig relevant på fremtidens jobmarked

- Det er noget, der har betydet meget for mig, og som har påvirket mig meget. Der var en masse mennesker, der troede, at det startede dengang, vi dansede, og det havde jeg det meget svært ved. Jeg var ikke utro. Jeg ville aldrig kunne finde på at være min kæreste utro. Jeg ville ikke kunne tilgive mig selv.

- Så jeg ville gerne understrege, at det først udviklede sig bagefter. Under 'Vild med dans' var jeg så fokuseret på dansen. Det var også min første gang i programmet, og at Mathias og jeg så skulle blive et par senere, det anede jeg ikke, siger Mille Funk.

LÆS OGSÅ: Medie: Schumacher er udskrevet efter blodtransfusion

Mille Funk siger endvidere, at hun nu har lagt det hele bag sig, og at hun har det strålende sammen med skuespiller-kæresten.

Danseren deltager i 'Til middag hos..' sammen med Jan Linnebjerg, Ditte Julie Jensen og Amalie Szigethy. 

'Til middag hos..' bliver sendt mandag til torsdag klokken 19 på TV3.