Er bar mave og frie brystvorter upassende eller passende opførsel i Det Kongelige Teater? Den diskussion havde kokken Umut Sakarya og Jenna Bagge i løbet af ugen op til fredagens 'Vild med dans'-show. 

LÆS OGSÅ: Kendt tv-vært med stor afsløring

Da parret havde danset deres pasodoble, og SMS-koden kom op på skærmen, begyndte kokken at blotte sit bryst. Det resulterede i et rap over nallerne af Bagge. 

LÆS OGSÅ: Dansk stjernes smertefulde farvel

Realityportalen har spurgt ind til episoden, og her er det tydeligt, at de har to forskellige opfattelser af passende opførsel. 

LÆS OGSÅ: Dansk stjerne misser finale

– Vi har aftalt ingen brystvorter, forklarer Jenna om, hvorfor hun straks jog Umuts hænder væk, da han trak lidt for langt ned i trøjen.

– Jeg synes, man skal være meget præsentabel, tage sit bedste tøj på og gøre sig umage og royal, når man er på Det Kongelige, siger Jenna Bagge.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne afviser utroskabsrygter

Stødt og krænket
Sakarya mener dog, at han skal lov til at agere, som han har lyst til, lige meget hvor han befinder sig.

– Det er imod den frie kropskultur. Jeg føler mig faktisk stødt og krænket på samme tid, at jeg bliver stoppet midt i mit moment, hvor jeg ligesom demonstrerer for #freethenipple, om at vi skal se flere damer uden BH, og så kommer du bare, siger Umut Sakarya.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-par hygger sig romantisk

På fredag skal parret forsøge at danse sig videre i 'Vild med dans'.