Umut Sakarya og Jenna Bagge var ikke helt enige efter 'Vild med dans' i fredags. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

'Vild med dans'-stjerner i vildt skænderi

26. okt 2019
Umut Sakarya og dansepartneren Jenna Bagge er ikke helt enige om, hvordan man som gæst i Det Kongelige Teater skal opføre sig.

Er bar mave og frie brystvorter upassende eller passende opførsel i Det Kongelige Teater? Den diskussion havde kokken Umut Sakarya og Jenna Bagge i løbet af ugen op til fredagens 'Vild med dans'-show. 

LÆS OGSÅ: Kendt tv-vært med stor afsløring

Da parret havde danset deres pasodoble, og SMS-koden kom op på skærmen, begyndte kokken at blotte sit bryst. Det resulterede i et rap over nallerne af Bagge. 

LÆS OGSÅ: Dansk stjernes smertefulde farvel

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

Realityportalen har spurgt ind til episoden, og her er det tydeligt, at de har to forskellige opfattelser af passende opførsel. 

LÆS OGSÅ: Dansk stjerne misser finale

– Vi har aftalt ingen brystvorter, forklarer Jenna om, hvorfor hun straks jog Umuts hænder væk, da han trak lidt for langt ned i trøjen.

– Jeg synes, man skal være meget præsentabel, tage sit bedste tøj på og gøre sig umage og royal, når man er på Det Kongelige, siger Jenna Bagge.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne afviser utroskabsrygter

Stødt og krænket
Sakarya mener dog, at han skal lov til at agere, som han har lyst til, lige meget hvor han befinder sig.

– Det er imod den frie kropskultur. Jeg føler mig faktisk stødt og krænket på samme tid, at jeg bliver stoppet midt i mit moment, hvor jeg ligesom demonstrerer for #freethenipple, om at vi skal se flere damer uden BH, og så kommer du bare, siger Umut Sakarya.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-par hygger sig romantisk

På fredag skal parret forsøge at danse sig videre i 'Vild med dans'.