Tirsdag udkommer Christel Pixis bagebog 'Pixis kager', men det var lige ved at gå helt galt.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerner i vildt skænderi

I sommer blev kokken udsat for et tyveri, hvor bogmanuskriptet blev stjålet fra hendes cykel, da hun skulle købe en kop kaffe. 

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne forarger igen

- Jeg synes ikke engang, jeg kigger væk på noget tidspunkt, men da jeg så skal ind på caféen for at tisse og vil tage min taske med de vigtige ting med mig, så er de væk. Så går det op for mig, at der simpelthen er nogen, der har taget det fra min cykel, mens min søn har ligget og sovet i den, siger hun til Ekstra Bladet.

Mareridt
Det fik Pixi til at bryde sammen.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne afviser utroskabsrygter

- Jeg satte mig decideret ned på kantstenen og græd, og der skal altså meget til at presse mig derud. Det er det værste mareridt, jeg har været udsat for. Jeg havde ikke backet noget op i skyen, selv om min redaktør havde rådet mig til at skrive i Google Docs i stedet for i Word. Så alt andet end det allerførste kapitel forsvandt. Det var stort set hele bogen, jeg mistede, siger hun. 

LÆS OGSÅ: Endnu et chok i 'Vild med dans'

Pixi havde dog en række noter skrevet i hånden med mange af opskrifterne. På sin blog havde hun derudover publiceret en del af dem på engelsk.

LÆS OGSÅ: Så meget tjener Kessler på 'Vild med dans'

Dernæst blev der heldigvis givet udsættelse fra forlaget, og ekstra redaktører blev sat på opgaven, så bogen alligevel kunne komme i handlen inden jul. 

LÆS OGSÅ: Bendtner ude med riven: Sviner danske stjerner til

Christel Pixi dansede i 'Vild med dans' med Thomas Evers Poulsen, men parret røg ud i starten af oktober.