Sofie Linde, Ankerstjerne, Thomas Blachmann og Oh Land. TV2 holder pressemøde på X-factor på Toldboden. Foto: Scanpix

X-factor vært: Sådan blev vi kærester

14. jan, 08:52

Hver fredag aften i denne tid løber X-Factor over skærmen. Det er Sofie Linde, der er vært på løjerne. Det er hende, der skal trøste de skuffede deltagere, når de bliver sendt hjem og det er hende, der skal holde Thomas Blachmann i kort snor, når hans talestrøm bliver for lang.

LÆS OGSÅ: Norsk forbrugerråd: Stop det, Fie Laursen

Men det stod slet ikke skrevet at den 30-årige Sofie skulle være tv-vært. Hun ville egentlig have været læge, som sine forældre, men endte ved et tilfælde med at blive kaldt til en casting i DR på et børneprogram. Resten er historie. 

Mødte kærligheden i DR

Sofie Linde mødte sin nuværende mand på DR. Det er Joakim Ingversen, der ligesom hun selv laver TV. De to arbejdede sammen i mediehuset på Amager og en dag gik de i byen sammen. Det endte med, at de to tv-personligheder fandt sammen. Nu er de gift og forældre til Trine.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra A4 Nu her

LÆS OGSÅ: Sofie Linde i massivt vægttab

–  Jeg har gennem livet haft mange drengevenner, men jeg havde aldrig prøvet at blive kæreste med en, jeg var venner med. Men jeg er så glad for, at måne, sol og stjerner stod rigtigt, da Joakim og jeg tog i byen en aften og delte en stor portion alkohol. Det var en helt almindelig hverdag i juledagene for nogle år siden, og vi havde begge to fri næste dag. Der blev vi enige om, at vi skulle noget mere. Så tog han teten og sagde: ”Nu kysser jeg dig”. Jeg har aldrig været gladere, siger hun til Alt.dk, der har interviewet hende om livet som kendt og mor og meget mere. 

Forfatter med mere

Sofie Linde har taget det store spring ud i 'kendisseriet'. Efter hun blev gravis udgav hun bogen 'Fårking gravid' om livet før fødslen. Hun er meget aktiv på Instagram, hvor hun også er såkaldt 'influenser'. Her bringer hun sponsorede indslag. Hun kan også ses i reklamer på TV for McDonalds.

LÆS OGSÅ: Amalies milliardær-onkel er gået bankerot

Se hendes Instagram her: